۳۰ مرداد ۱۳۹۸، ۸:۴۹

«ثبات» حلقه مفقوده آبی‌ها؛

دلایلی که باعث قهرمان نشدن استقلال شده‌اند/ چهار مدیر در ۶ سال!

دلایلی که باعث قهرمان نشدن استقلال شده‌اند/ چهار مدیر در ۶ سال!

آخرین قهرمانی تیم فوتبال استقلال به فصل ۹۲-۹۱ باز می‌گردد و پس از آن آبی‌ها در ۶ فصل گذشته موفق به تکرار این عنوان نشده‌اند که می‌تواند دلایل زیادی داشته باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال استقلال برای آخرین بار در فصل ۹۲-۹۱ جام قهرمانی لیگ برتر را با هدایت امیر قلعه‌نویی و مدیریت علی فتح‌الله‌زاده به دست آورد و پس از آن آبی ها هرگز نتوانستند این موفقیت را تکرار کنند.

آبی‌های پایتخت پس از آخرین قهرمانی شان در لیگ دوازدهم، به ترتیب عناوین؛ پنجم، ششم، سوم، دوم، سوم و سوم را به دست آوردند. 

عدم توفیق آبی ها در همه این سالها دلایل زیادی می تواند داشته باشد که عمده ترین آن عدم ثبات در این مجموعه می باشد. در واقع استقلالی‌ها وقتی از تکرار قهرمانی‌های خود محروم شدند که ثبات از مدیریت، کادر فنی و بازیکنان این تیم گرفته شد.

استقلالی‌ها پس از آخرین قهرمانی شان در لیگ، ۴ مدیر، ۵ سرمربی بعلاوه ۲ سرمربی موقت و ده‌ها  بازیکن عوض کرده‌اند که این نشان از عدم ثبات در این تیم است. 

علی فتح الله زاده، بهرام افشارزاده، سید رضا افتخاری و امیرحسین فتحی چهار مدیر این باشگاه پس از آخرین قهرمانی را تشکیل می دهند. 

امیر قلعه نویی، پرویز مظلومی، علیرضا منصوریان، وینفرد شفر و استراماچونی ۵ سرمربی این تیم بودند که لابلای این ۵ سرمربی، میک مک درموت و فرهاد مجیدی هم نقش سرمربیان موقت را بازی کردند تا جمع سرمربیان این تیم در ۵ سال گذشته به عدد ۷ برسد.

به این اضافه کنید تعداد بالای بازیکنانی که در این چند فصل در این تیم رفت و آمد داشته‌اند. تعداد این بازیکنان آنقدر زیاد هست که شمارش آن سخت باشد. تنها در این فصل ۱۵ تغییر در تیم استقلال صورت گرفت که البته این رکورد بیشترین تعداد تغییر برای این تیم در یک فصل است.

این آمار به خوبی گویای این مطلب است که در تیم استقلال «ثبات» حلقه مفقوده است و بزرگترین دلیل ناکامی‌های اخیر این تیم هم می‌تواند همین بی ثباتی باشد.

قطعا تیمی که در ۶ سال اخیر ۴ مدیرعامل و ۵ سرمربی داشته و ده‌ها بازیکن ایرانی و خارجی در این تیم رفت و آمد داشته‌اند، فاقد یکی از اصلی ترین پارامترهای قهرمانی می‌باشد.

کد مطلب 4696555

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • حسن زاده IR ۰۸:۵۸ - ۱۳۹۸/۰۵/۳۰
      1 0
      چه كسي مقصر اين ب‌ ثباتي هاست؟ چرا؟